| BANLANDI............ | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
(selim)gülgörenci Site Yöneticisi,Kurucusu

Mesaj Sayısı : 2720 Yaş : 23 Nerden : uzaydan:D:D siteyi begendin mi? : beyenmemek eldemi..en süper site tabikide kendi elçuvazlarımla yaptım :):) Lakap : jadı kıss :) ) Hepsiden En Sevdiğim Kişi :  Tuttuğun Takım :  Başarı :  Rep Puanı : Ruh Hali :  şu an ki durum :  Burçlar :  Cinsiyet :  Kayıt tarihi : 23/08/08
 | Konu: BANLANDI............ Paz Eyl. 14, 2008 2:52 am | |
| İpeq<3Eren BANLANDI _________________  |
|
 | |
AVRİL_ŞİRİNE Admin

Mesaj Sayısı : 2571 Yaş : 23 Nerden : konya siteyi begendin mi? : tabikide Lakap : şirine Hepsiden En Sevdiğim Kişi :  Tuttuğun Takım :  Başarı :  Rep Puanı : Ruh Hali :  Burçlar :  Cinsiyet :  Kayıt tarihi : 27/08/08
 | Konu: Geri: BANLANDI............ Paz Eyl. 14, 2008 11:11 am | |
| ii olmuş cnmss saol _________________   |
|
 | |

Mesaj Sayısı : 2720 Yaş : 23 Nerden : uzaydan:D:D siteyi begendin mi? : beyenmemek eldemi..en süper site tabikide kendi elçuvazlarımla yaptım :):) Lakap : jadı kıss :) ) Hepsiden En Sevdiğim Kişi :  Tuttuğun Takım :  Başarı :  Rep Puanı : Ruh Hali :  şu an ki durum :  Burçlar :  Cinsiyet :  Kayıt tarihi : 23/08/08
 | Konu: Geri: BANLANDI............ Paz Eyl. 14, 2008 1:52 pm | |
| önemli degil cnm haketmişti.. _________________  |
|
 | |
AVRİL_ŞİRİNE Admin

Mesaj Sayısı : 2571 Yaş : 23 Nerden : konya siteyi begendin mi? : tabikide Lakap : şirine Hepsiden En Sevdiğim Kişi :  Tuttuğun Takım :  Başarı :  Rep Puanı : Ruh Hali :  Burçlar :  Cinsiyet :  Kayıt tarihi : 27/08/08
 | Konu: Geri: BANLANDI............ Paz Eyl. 14, 2008 2:51 pm | |
| ewt kendini beğenmiş ukela _________________   |
|
 | |
Britney_Spears mega mod...

Mesaj Sayısı : 2273 Yaş : 23 Nerden : Konya siteyi begendin mi? : Hastası oldumm.. Lakap : Kedicik Hepsiden En Sevdiğim Kişi :  Tuttuğun Takım :  Başarı :  Rep Puanı : Ruh Hali :  Burçlar :  Cinsiyet :  Kayıt tarihi : 23/08/08
 | Konu: Geri: BANLANDI............ Paz Eyl. 14, 2008 8:01 pm | |
| bencede kübramm iyi oldu o salağın banlandığı  _________________ +  |
|
 | |

| Konu: Geri: BANLANDI............ Ptsi Eyl. 15, 2008 12:51 am | |
| eft ...  _________________  |
|
 | |

Mesaj Sayısı : 2273 Yaş : 23 Nerden : Konya siteyi begendin mi? : Hastası oldumm.. Lakap : Kedicik Hepsiden En Sevdiğim Kişi :  Tuttuğun Takım :  Başarı :  Rep Puanı : Ruh Hali :  Burçlar :  Cinsiyet :  Kayıt tarihi : 23/08/08
 | Konu: Geri: BANLANDI............ Ptsi Eyl. 15, 2008 5:44 pm | |
| yaa valla böle salaklarla 1 sn bile vakit kaybı oluo haa _________________ +  |
|
 | |
AVRİL_ŞİRİNE Admin

| Konu: Geri: BANLANDI............ Ptsi Eyl. 15, 2008 7:56 pm | |
| yani anlamıorum sitenin huzurunu bozmak için fln mı üye oluyoki bunlar _________________   |
|
 | |

| Konu: Geri: BANLANDI............ Ptsi Eyl. 15, 2008 8:23 pm | |
| heralde öyle birşey..için _________________  |
|
 | |

| Konu: Geri: BANLANDI............ Ptsi Eyl. 15, 2008 8:40 pm | |
| bencede her sitede oluyo böyle manyakları _________________ +  |
|
 | |
Cemreci Co-Admin...

Mesaj Sayısı : 1324 Yaş : 20 Nerden : Almanya siteyi begendin mi? : tabi cok seviyorum =) hastasiyim =) Lakap : -- Hepsiden En Sevdiğim Kişi :  Tuttuğun Takım :  Başarı :  Rep Puanı : şu an ki durum :  Burçlar :  Cinsiyet :  Kayıt tarihi : 23/08/08
 | Konu: Geri: BANLANDI............ Çarş. Eyl. 17, 2008 5:07 pm | |
| banlaman iyi olmus cnm ya niye kurallara uymuyorlarki..üye oldugun zaman insan bi kurallara uyar. ama bizi dinleyen kim oldu...banlanan banlanmis artik... _________________ Ne dil yeter seni anlatmaya, Ne göz kiyar sana bakmaya, Ne ellerim dayanir seni dokunmaya, Ne kollarim uzanir seni sarmaya, Hic Ömür Yeter Mi? Bir sen daha bulmaya bitanesi
Bir Nasihat: Kendine dikkat et. Bir Rica: Sakin degisme! Bir Dilek: Beni Unutma. Bir Yalan: Seni hic sevmiyorum, Bir Gercek: Seni cok Özlüyorum.
|
|
 | |

| Konu: Geri: BANLANDI............ Perş. Eyl. 18, 2008 11:54 pm | |
| eft hem üye oluolar hemde kurallara uymuyorlar..  _________________  |
|
 | |

| Konu: Geri: BANLANDI............ Perş. Eyl. 25, 2008 9:15 pm | |
| - Cemreci demiş ki:
- banlaman iyi olmus cnm
ya niye kurallara uymuyorlarki..üye oldugun zaman insan bi kurallara uyar. ama bizi dinleyen kim oldu...banlanan banlanmis artik...
çok haklısın canım _________________ +  |
|
 | |
DuyqusH Co-Admin...

Mesaj Sayısı : 703 Yaş : 23 Nerden : erenimin kalbinden.. siteyi begendin mi? : süper bi site cok beyendim Hepsiden En Sevdiğim Kişi :  Tuttuğun Takım :  Başarı :  Rep Puanı : şu an ki durum :  Burçlar :  Cinsiyet :  Kayıt tarihi : 06/09/08
 | Konu: Geri: BANLANDI............ Ptsi Eyl. 29, 2008 2:15 pm | |
| - Britney_Spears demiş ki:
- Cemreci demiş ki:
- banlaman iyi olmus cnm
ya niye kurallara uymuyorlarki..üye oldugun zaman insan bi kurallara uyar. ama bizi dinleyen kim oldu...banlanan banlanmis artik... çok haklısın canım
_________________ ÇaLısmaLarımda Dygbkc yazacaktır |
|
 | |
| BANLANDI............ | |
|